Back-up & Cloudoplossingen

Wij brengen het cloudlandschap voor u in kaart, zodat u het ware potentieel van de cloud kunt benutten. ongelimiteerd virtualiseren van (eigen) bedrijfsapplicaties en  bureaubladen.

Back-up, herstel en synchronisatie

Bescherm persoonlijke en zakelijke workloads met een intuïtieve, gecentraliseerde oplossing die gegevens veilig houdt.

 

+

Veilig bestanden delen

Verzend bestanden via een betrouwbaar platform dat end-to-end-versleuteling en technologie voor gebruikersauthenticatie gebruikt.

 

 

Schaalbare gegevensopslag

Een objectopslagservice die wereldwijd altijd en overal beschikbaar is, voor het veilig opslaan van uw gegevens.

 

 

Backup- & Cloudoplossingen

Beheer en bescherm uw gegevens efficiënter met een veilige en betrouwbare cloudinfrastructuur. Wij brengen het cloudlandschap voor u in kaart, zodat u het ware potentieel van de cloud kunt benutten. ongelimiteerd virtualiseren van (eigen) bedrijfsapplicaties en bureaubladen.

Daarnaast zijn uw bestanden en gegevens beschermd tegen ongeoorloofde toegang, Verlies of beschadiging, Ransomware,  Virusinfectie, Nalatigheid en onwetendheid. Node IT biedt bedrijven en particulieren backup- en cloud oplossingen gecentraliseerde oplossing die gegevens veilig houdt.

Waarom is een Online back-up belangrijk?

Een back-up is tegenwoordig van levensbelang en een essentieel maatregel voor uw onderneming. Want als er data van uw bedrijf verloren gaat heeft uw bedrijf geen inhoud. Een goede back-up is daarom heel erg belangrijk en nummer één prioriteit. Een ongeluk zit in een klein hoek, een collega of uzelf overschrijft per ongeluk een belangrijk bestand. Dan is het handig dat uw organisatie voorzien is van een reservekopie op een andere locatie. u wilt namelijk voorkomen dat je al je data kwijt raakt.

Node IT helpt bedrijven en particulieren bij het maken van een back-ups van gegevens en bestanden. Voor een maandelijks tarief is uw organisatie voorzien van maandelijks, wekelijks of dagelijks reservekopie opgeslagen op onze beveiligde servers via een beveiligde SSL-verbinding. Wij zorgen ervoor dat uw pc of laptop optimaal word ingesteld voor het maken van de reserve kopieën. De online back-ups vinden automatisch plaats, waardoor u voorzien bent van een back-up van de meest recente versie. Daarnaast heb je de keuze om jouw bestanden te versleutelen met een persoonlijke wachtwoord voor privacy.

Veilig en makkelijk samenwerken

Deel onderling bestanden via een betrouwbaar platform dat end-to-end-versleuteling en technologie voor gebruikersauthenticatie gebruikt.

Met vervaldatums en downloadlimieten zorgt u dat bestanden beperkt toegankelijk zijn voor ontvangers, zodat u controle over belangrijke documenten hebt tijdens elke fase van het proces.

Geen verborgen kosten

Geen kosten voor API-aanvragen of het verwijderen van gegevens, waardoor de maandelijkse kosten gemakkelijker in te schatten zijn.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Online Back-up
€9,99

Bescherming tegen data- & gegevensverlies

Bestellen
N

3 apparaten

N

Periodieke Back-up

Dagelijks, wekelijks of maandelijks
N

Volledige Back-up

Snapshot van al uw bestanden

N

Selectieve Back-up

Reservekopie van belangrijke bestanden
N

Hybride Back-up

Reservekopie van belangrijke bestanden
N

Regelmatig disaster recovery test

Back-up Monitoren
N

Versleutelde Back-up

privacy

N

Overal toegankelijk

N

Technische ondersteuning

Uw eigen online omgeving

Beheer en bescherm uw gegevens efficiënter met de veilige en betrouwbare cloudinfrastructuur van Node IT, verhoog de efficiëntie met veilige en betrouwbare Cloud-oplossingen voor de opslag van uw organisatie.

n

Betrouwbaarheid en flexibiliteit

Onze cloud-omgevingen zijn ondergebracht in top-tier datacenters. Deze zijn allemaal voorzien van ISO-certificering. De datacenters zijn van de nieuwste technologie voorzien om optimale prestaties en stabiliteit te behalen.

De beste beveiliging

Uw data is onder gebracht in een eigen afgeschermde infrastructuur binnen onze datacenters. Altijd met een redundante back-up op twee verschillende locaties, waar veiligheid topprioriteit heeft.

Veilig en gebruiksvriendelijk

In de Cloud kun je van alles kwijt. Zo zijn uw gegevens en bestanden altijd veilig opgeslagen op Europese servers en altijd bereikbaar via de telefoon, tablet of PC. Inclusief back-ups!

Zo beschermen wij uw bestanden en gegevens:

Beveiliging met persoonlijke sleutel

Bescherm uw back-ups met een persoonlijke sleutel, zodat alleen u toegang tot uw bestanden hebt.

 

Versleuteling aan clientzijde

Uw gegevens worden beschermd met AES-256-versleuteling voordat ze worden geüpload naar C2-servers.

 

 

Hoge dataveerkracht

Uw gegevens worden beschermd op servers met een dataduurzaamheid van 99,999999999%.

 

 

ISO-270011

NEN 7510

Deze standaard betekent dat onze systemen en processen voldoen aan de (inter)nationale normen voor informatiebeveiliging en kwaliteit.
Bekijk certificaat

 

ISO-270011

ISO 27001

Deze internationale standaard motiveert ons om onze security in topconditie te houden in elk opzicht: van het implementeren tot het verbeteren ervan.
Bekijk certificaat

ISO-270011

ISO 9001

Door deze standaard garanderen we kwaliteit. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de eisen van onze klanten, of we ze kennen en aan ze voldoen.
Bekijk certificaat

Altijd in Nederland.

Bij al onze cloudoplossingen bevindt uw data zich altijd in Nederland en is Europese regelgeving dus van toepassing. Hierdoor is uw data (wettelijk) beter beveiligd dan wanneer deze bijvoorbeeld op een Amerikaanse server zou staan: uw gegevens zullen nooit door derden opgevraagd kunnen worden.

 

"Ons serverpark is eigendom en volledig in eigen beheer, zonder onnodige tussenpartijen."

Bent u er klaar voor?