Diensten

Meer dan ICT Beheer

Wij bieden complete oplossingen voor onbeperkt ICT beheer voor het MKB, het onderwijs, overheids- en zorginstellingen. Wij nemen graag al jouw ICT zorgen uit handen. Dit kan variëren van het verzorgen van het totale proces waaronder vervanging, installatie en advies, ondersteuning en beheer.

Onze oplossingen bevatten onder andere:

Node IT

Onze werkwijze

Onze oplossingen bevatten alle praktische zaken die uw bedrijf nodig heeft, zoals beheer van Wi-FI, telefonie en het beheer van uw websites.

Door onze innovatieve aanpak zijn wij problemen voor en kunnen daardoor de meeste problemen oplossen. Wij zijn niet proactief, maar preventief.

N

24/7 monitoring

N

Eén vast maandbedrag, geen verborgen kosten

N

Maandelijks schaalbaar

N

Actuele kennis en aanzienlijke ervaring

N

No cure, no pay!

Microsoft Office 365

Webdesign

Node IT ontwerpt doelgericht met uw klant in gedachte. Wij helpen uw bedrijf graag vooruit met een modern design. Daarnaast wordt elke website volledig SEO geoptimaliseerd, zodat deze snel wordt opgemerkt door zoekmachines zoals Google. Hierdoor wordt uw website een stuk beter gevonden door uw potentiële klanten. Klaar om uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen?

Meer informatie

Microsoft Office 365

Telefonie

Node IT levert de meest moderne manier van bellen. Geen telecomprovider als extra tussenpartij, maar rechtstreekse integratie van uw vaste telefoonlijnen op uw smartphone, waar u waarschijnlijk toch al mee werkt.

Geniet van onbeperkt bellen met de telefonie van Node IT. Voor een maandelijks vast tarief, geen start- of gesprekskosten, voorzien van talloze functies. Geen extra kosten dus!

Meer informatie

Telefonie met toestel van Node IT
Microsoft Office 365

Optimaal samenwerken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 beschikt u over een zeer complete set aan tools om met uw collega’s samen te werken. De vertrouwde Office-apps, opslag in de cloud en één centrale app Microsoft Teams, voor communicatie, bestanden delen, planningen bijhouden en veel meer.

Meer informatie

Microsoft Office 365

Back-up oplossing

Node IT biedt bedrijven een reservekopie van gegevens en bestanden van uw organisatie op de Cloud om deze te kunnen herstellen mochten ze beschadigd of verloren raken – zo voorkomt u data verlies, want voorkomen is beter dan genezen.

Meer informatie

Microsoft teams op verschillende toestellen
Ubiquiti acces points

Zakelijke WiFi

Uw bedrijfsnetwerk wordt beheerd in onze oplossingen en daar hoort natuurlijk ook de WiFi bij. Met UniFi Cloud of TP-link Cloud beheren wij de draadloze netwerk van jou organisatie. U krijgt daarbij uitgebreide mogelijkheden om Hotspots aan te maken voor jou gasten.

Meer informatie

Ubiquiti acces points

Branding

Van je logo, visitekaartjes, huisstijl, verpakking, tot social media presentatie. Met een goede uitstraling komt jouw bedrijf goed voor de dag. Node IT helpt bij een voor een blijvend indruk, Gegarandeerd een professionele bij indruk potentiële klanten!

Meer informatie