Systeem- & netwerkbeheer

We nemen verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van netwerken, computers, printers en telefoons. Wij zorgen ervoor dat alle systemen in het bedrijf veilig en naar behoren werken.

Een systeembeheerder kan onder andere verantwoordelijk zijn voor:

N

Het maken van back-ups

N

Het installeren en instellen van updates, hardware en software

N

Het toevoegen/wijzigen/verwijderen van gebruikersinformatie

Het documenteren van de werking van het systeem

N

Het opnieuw instellen van wachtwoorden

N

De beveiliging van het computernetwerk

N

Het onderzoeken en oplossen van gemelde problemen

Indien mogelijk het voorkomen van problemen.

N

Het onderzoeken en oplossen van gemelde problemen

ICT Beheer uitbesteden 

Tegenwoordig wordt ICT beheer uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf omdat bedrijven hier niet genoeg tijd en-/of kennis ervoor hebben. Met Node IT haal je actuele kennis in huis, zodat u van continuïteit en efficiëntie verzekerd bent. Zo kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden zo veilig, efficiënt en accuraat mogelijk uitvoeren. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het beheer en gebruik van de informatiesystemen van uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan netwerken, computers, printers en telefoons. Wij zorgen dat al uw systemen in het bedrijf veilig en naar behoren werken.

Node IT bestaat uit technici met ruime ICT ervaring en een optimaal werkende IT afgestemd op uw bedrijfsvoering, groeiplannen en budget. Wij zijn officieel dealer van bekende A-merken en leveren kwalitatief hoogwaardige hard- en software producten. Wij zorgen dat uw IT-omgeving wel degelijk beveiligd is en u snel genoeg weer operationeel bent uit een back-up, indien dit nodig is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw organisatie voldoet aan de basis AVG-principes. Wij zorgen dat jouw medewerkers zich nergens zorgen om hoeven te maken betreft ICT, zo heeft jouw organisatie geen last van onnodige storingen, schakels of irritaties.

Werkplekbeheer van node it
Werkplekbeheer van node it

Kort samengevat

Node IT helpt kleine bedrijven en instellingen door ICT gerelateerde zaken voor hen uit handen te nemen zoals telefonie, ICT beveiliging, website onderhoud, webdesign en veilig mailen. Dit kan variëren van het verzorgen van het totale proces waaronder installatie, advies, beheren, ondersteunen en onderhouden. Wij beantwoorden vragen van medewerkers en helpen bij het oplossen van ICT problemen. Dit doen wij vaak op afstand zodat wij zo snel mogelijk kunnen helpen. Zo zorgen wij dat de ICT van jouw organisatie optimaal blijft werken en dit tegen concurrerende tarieven! Daarnaast houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die voordelen bieden voor uw organisatie en welke nieuwe producten geschikt zijn voor jouw organisatie.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de ICT beveiliging van jouw organisatie? ICT uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit je goed bij Node IT! Wij zorgen dat uw ICT voor u werkt en wij laten niets aan het toeval over. Al vanaf € 12,50 per apparaat per maand. Zo kunt u weer focussen op wat er echt toe doet. Kortom, wij helpen jouw organisatie graag het maximale rendement te halen uit het ICT voor een zo’n hoog mogelijke rendabiliteit van uw werksituatie.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Systeembeheer van Node IT

Met Node IT haalt u systeembeheer in huis, waarbij ook binnen uw organisatie de belangrijkste informatie gedeeld kan worden. Net als onze netwerkbeheerdiensten zorgen wij voor de juiste configuratie van modems, servers, switches en alle andere randapparatuur in uw organisatie.

Deze werkzaamheden hebben wij al uitgevoerd voor een breed scala aan opdrachtgevers in Den Haag, Rotterdam en Rijswijk. Systeembeheer is zeer waardevol voor uw organisatie. Dit kan veel tijd kosten, vooral als u een paar mensen inhuurt. Node IT begrijpt dit en ontzorgt u.

Wij zorgen ervoor dat al uw bedrijfsgegevens veilig blijven en dat u professioneel wordt beschermd, bijvoorbeeld uw systeem wordt beschermd tegen cyberaanvallen door hackers of andere schadelijke virussen. Voor diverse opdrachtgevers in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam voeren wij systeembeheer op afstand uit, en indien nodig op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Netwerkbeheer en systeembeheer van Node IT
Netwerkbeheer van Node IT

Netwerkbeheer van Node IT

Tegenwoordig kunnen de meeste ondernemers het zich niet veroorloven om een ​​interne netwerkbeheerder in dienst te nemen. Node IT neemt daarom het beheer voor kleine bedrijven en instellingen over

Netwerkbeheerders spelen een belangrijke rol in het bedrijf. Deze persoon zorgt ervoor dat de hardware, het besturingssysteem en de software correct worden geïnstalleerd. De systeembeheerder zal ook bepaalde instellingen aanpassen zodat de medewerkers van uw bedrijf hun werk zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk kunnen uitvoeren.

De is een belangrijk onderdeel van de IT-afdeling van Node IT. De systeembeheerders beantwoorden vragen van medewerkers en helpen bij het oplossen van diverse problemen. Netwerkbeheer voor wordt op afstand gedaan, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkplekbeheer van Node IT

Als een pc of werkplek niet goed werkt, werken uw medewerkers ook niet goed. Met Werkplekbeheer kan Node IT ervoor zorgen dat uw computer altijd up and running is. Wij monitoren uw systeem zodat wij op elk moment van de dag kunnen controleren hoe uw systeem draait. Hebben we iets vreemds gezien, of heeft een van uw medewerkers ons gebeld? Toen hebben we direct actie ondernomen.

Als onderdeel van werkplekbeheer bieden we updates voor Windows, Werkplekbeheer en uw systeem up-to-date houden , antivirussoftware en andere software. Zo zorgen we ervoor dat de werkplek altijd goed beschermd is tegen ransomware of andere kwaadaardige software. Wij monitoren uw systeem continu en ondernemen direct actie bij een merkbare verandering zodat uw systeem kan blijven functioneren. Door goed op uw systeem te letten, kunnen we problemen een stap voor zijn.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ICT beheer uitbesteden?

Wij nemen graag al jouw ICT zorgen uit handen

Neem contact op

We maken telefonisch een behoefteanalyse en plannen samen in wanneer wij uw IT kunnen inventariseren.

ICT Quickscan

We komen langs om uw IT te inventariseren, daarbij hebben we enkele belangrijke gegevens nodig.

Migratie & implementatie

We plannen een geschikt moment om uw nieuwe it te migreren. Daarbij zijn wij op locatie voor vragen en ondersteuning.