Systeembeheer Rotterdam van Node IT

Zoekt u naar professionele systeembeheerders in Rotterdam? Node IT zorgt ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen.

Een systeembeheerder kan onder andere verantwoordelijk zijn voor:

 

N

Het maken van back-ups

N

Het installeren en instellen van updates, hardware en software

N

Het toevoegen/wijzigen/verwijderen van gebruikersinformatie

Het documenteren van de werking van het systeem

N

Het opnieuw instellen van wachtwoorden

N

De beveiliging van het computernetwerk

N

Het onderzoeken en oplossen van gemelde problemen

Indien mogelijk het voorkomen van problemen.

N

Het onderzoeken en oplossen van gemelde problemen

Netwerkbeheer en systeembeheer van Node IT

Systeembeheer Rotterdam van Node IT

Door Node IT haalt u systeembeheer in huis, waarbij ook binnen uw organisatie de belangrijkste informatie gedeeld kunnen worden. Net als onze netwerkbeheerdiensten zorgen we voor de passende configuratie van modems, servers, switches en iedere andere randapparatuur in uw organisatie.

Deze werkzaamheden hebben wij al verricht voor een breed scala aan opdrachtgevers in Rotterdam, Den Haag, Rijswijk en omstreken. Systeembeheer is extreem waardevol voor uw organisatie. Dit kan veel tijd in beslag nemen, vooral als u een paar mensen inhuurt. Node IT begrijpt dit en ontzorgt u.

Wij zorgen ervoor dat al uw bestanden veilig blijven en dat u professioneel wordt beschermd, zoals uw systeem wordt beschermd tegen cyberaanvallen door hackers of verschillende schadelijke virussen. Voor meerdere opdrachtgevers in Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Amsterdam voeren wij systeembeheer op afstand uit, en ingeval nodig op locatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Netwerkbeheer en systeembeheer van Node IT
Netwerkbeheer van Node IT

Netwerkbeheer Rotterdam van Node IT

Hedendaags kunnen de meeste ondernemers het zich niet veroorloven om een ​​interne netwerkbeheerder vast in dienst te nemen. Node IT neemt daarom het beheer voor kleine bedrijven en instellingen over.

Netwerkbeheerders spelen een belangrijke rol in het bedrijf. Deze vakkundige zorgt ervoor dat de hardware, het besturingssysteem en de software correct worden geïnstalleerd. De systeembeheerder zal ook bepaalde instellingen toepassen zodat de medewerkers van uw bedrijf hun werkzaamheden zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen uitvoeren.

De is een beslissend onderdeel van de IT-afdeling van Node IT. De systeembeheerders antwoorden vragen van uw medewerkers en helpen bij het oplossen van diverse problemen. Netwerkbeheer voor wordt op afstand gedaan, waardoor wij uw bedrijf zo snel mogelijk kunnen helpen.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Werkplekbeheer Rotterdam van Node IT

Mits een pc of werkplek niet goed werkt, werken uw medewerkers ook niet goed. Met Werkplekbeheer kan Node IT ervoor zorgen dat uw werkstation of laptop altijd up and running is. Wij monitoren uw systeem zodat wij op elk moment van de dag kunnen checken hoe uw systeem draait. Waarnemen we iets vreemds geconstateerd, of heeft een van uw medewerkers ons gebeld? Dan ondernemen wij direct actie.

Als onderdeel van onze werkplekbeheer verlenen wij updates voor Windows, Werkplekbeheer en uw systeem up-to-date houden , antivirussoftware en andere software. Zo zorgen we ervoor dat de werkplek altijd juist beschermd is tegen ransomware of andere kwaadaardige software. Wij monitoren uw systeem continu en ondernemen direct actie bij een merkbare verandering waardoor uw systeem kan blijven functioneren. Door goed op uw systeem te letten, kunnen we problemen een stap voor wezen.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

ICT beheer uitbesteden?

Wij nemen graag al jouw ICT zorgen uit handen

Neem contact op

We maken telefonisch een behoefteanalyse en plannen samen in wanneer wij uw IT kunnen inventariseren.

ICT Quickscan

We komen langs om uw IT te inventariseren, daarbij hebben we enkele belangrijke gegevens nodig.

Migratie & implementatie

We plannen een geschikt moment om uw nieuwe it te migreren. Daarbij zijn wij op locatie voor vragen en ondersteuning.

Klanten beoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

 

We werken al enkele jaren met veel plezier samen met Node IT, ik blijf me verbazen over de enorme pro-actieve service met een enorme wil om altijd de beste oplossing voor je te vinden. Op elk vlak een aanrader!

Louis T.

CEO

Node IT is very reasonable and reliable. We are very happy with the services. And we are looking forward working with them for the long run.

Mark S.

Detailhandelaar

Ik ben bij verschillende bedrijven geweest, maar geen 1 sprong eruit zoals Node IT het voor mij heeft gemaakt. Binnenkort hoop ik mijn website te lanceren, en ik hoef niet 2 keer na te denken bij welk bedrijf ik moet aankloppen. Al met al ben ik zeer tevreden!

Janneke T.

Zorgverlener