Logo ontwerp

Nu tijdelijk voor €90,-

Een mooie logo voor een blijvend indruk!

N

Exclusief & uniek logo ontwerp

N

Beeld- en woordmerk

Visuele herkenning

N

Kleurbepaling

N

Bestand in drukwerk

Vectorbestand

N

Volledig eigendom

Logo ontwerp

Bij Node IT ontwerpen wij probleemloos een passend logo voor uw bedrijf. Wij verwerken uw fantasie en visie in een logo ontwerp waar uw klanten van kunnen genieten. Een perfect logo laten ontwerpen voor uw bedrijf kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Daarom helpen wij u graag met het creëren van een passende logo. Bij het maken van het logo-ontwerp gaan we samen met jou op zoek naar het beste resultaat. Wij helpen en ondersteunen start-ups en bestaande ondernemers bij het maken van een geschikt en passende logo. 

merk- & brancheattributen

Samen kijken wij op basis van uw eisen, voorkeuren en wensen naar een gepaste logo. Daarbij kijken we samen naar een passend kleurschema, Nadat we dit in kaart hebben gebracht ontwerpen wij 3 concepten. Nadat u het mooiste logo ontwerp heeft gekozen uit onze schetsen, maakt onze designer het logo verder af. De belangrijke merk- en branchekenmerken van uw bedrijf worden visueel weergegeven. Zo zien uw klanten waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf doet.  Zo maken wij een logo die past bij de branche van jou bedrijf, en wordt uw bedrijf voorzien van een logo met professionele uitstraling.

Nadat u de concepten heeft gezien is het mogelijk deze indien nodig een paar stappen naar wens aan te passen. U kunt de kleuren wijzigen, u favoriete lettertype kiezen of kiezen voor een andere indelingsmogelijkheden. Na afloop heeft u niet alleen een mooi logo. U krijgt ook de kleurschema’s van ons, evenals de originele bestanden in hoge resolutie. Dit betekent dat u uw logo zonder problemen kunt gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal. Zo ontwerpen wij bijpassende visitekaartjes en kunnen wij geschikt briefpapier en andere elementen van een huisstijl selecteren. Op deze manier heeft jou bedrijf een uniforme uitstraling.

Wilt u alles in een keer geregeld hebben voor uw onderneming? Dan kunt u ook gebruik maken van ons ondernemerspakket. Je krijgt dan naast ook een logo ontwerp 1000 bijpassende visitekaartjes en een website met bijbehorende design. Dit alles voor slechts €599!

Het ondernemerspakket bevat een uniek logo ontworpen door onze designer met Beeld- en woordmerk, Kleurbepaling, Bestand in drukwerk en Schermresolutie. Wij maken in overleg altijd meerdere schetsen, zodat jij een logo kunt kiezen dat volledig aansluit bij jou bedrijf.

N

Beeld- en woordmerk

Visuele herkenning

N

Kleurbepaling

N

Bestand in drukwek

N

Schermresolutie

N

100% klanttevredenheid

Fastcandy

Inclusief

Als extra krijg je van ons:

N

Web-Ready bestanden

Geschikt voor Websites en Blogs

N

Print-Ready bestanden

Voor visitekaartjes, briefhoofden, T-shirts en andere gepersonaliseerde producten

N

Sociale media kit

Profielfoto’s en omslagfoto’s

Logo ontwerp

€ 90,-

Een mooie logo voor een blijvend indruk! 

Bestellen

N

Exclusief & uniek logo ontwerp

N

Beeld- en woordmerk

Visuele herkenning

N

Kleurbepaling

N

Bestand in drukwerk

Vectorbestand

N

Volledig eigendom

Webshop

€ 1399

Ideaal voor als je een webshop wilt met extra rekenkracht

Bestellen

N

Exclusief & uniek logo ontwerp

N

WordPress website – ontwerp op maat

5 pagina’s – Homepage, over ons, diensten & contact 

N

1000 Visitekaatjes

Inclusief ontwerp

N

Inclusief 5 professionele foto's

Stockfoto’s 

N

Productbeheer

N

Betaalsysteem

N

Binnen 4 weken online

N

100% tevredenheidsgarantie