Microsoft Office 365 Beheer

Office 365 is een op abonnement gebaseerd online dienstenpakket dat Office-toepassingen, e-mailhosting en andere samenwerkings- en communicatietools omvat. Voor veel bedrijven is office 365 de basis van hun werkplek.

Office 365

Office 365 is een op abonnement gebaseerd online dienstenpakket dat is ontwikkeld door Microsoft en dat Office-toepassingen, e-mailhosting en andere samenwerkings- en communicatietools omvat. Het kan handig zijn voor een bedrijf omdat het werknemers in staat stelt om vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang te krijgen tot belangrijke documenten en samen te werken aan projecten. Bovendien biedt Office 365 ingebouwde beveiligingsfuncties en regelmatige updates om ervoor te zorgen dat de software altijd up-to-date is. Over het algemeen kan Office 365 de productiviteit en communicatie binnen een bedrijf helpen verhogen.

Waarom het beheer van Office 365 uitbesteden?

Dagelijks wordt er door verschillende bedrijven gebruik gemaakt van de verschillende applicaties van Microsoft office 365. Hierbij kun je onder andere denken aan teams, word, powerpoint, excel en outlook. Dit zorgt er meteen voor dat de verwachtingen van de werking van deze applicaties hoog ligt.

Voor het beheer van office 365 kun u terecht bij Microsoft zelf, maar de support van Microsoft zelf is vaak minimaal. Wanneer u dus binnen uw bedrijf of organisatie gebruik maakt van office 365, is het raadzaam om het beheer hiervan uit te besteden. Laat het beheer van office 365 over aan Node IT. Dit omdat wij beschikken over een jarenlange kennis en ervaring van eersteklas IT-beheer, waaronder dus het beheer van office 365. Of u nou online of offline werkt, vanaf je computer, tablet of telefoon… Microsoft 365 is er altijd voor jou, altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!

Wilt u meer weten over wat Node IT voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

MS Office apps

Kies voor Office met Microsoft 365

Met Office 365 zit je altijd goed

Voor thuisgebruik

Voor bedrijven

Voor ondernemingen

Voor onderwijs

Je favoriete productiviteits-apps te gebruiken vanaf elk apparaat

Altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!

Office 365 beheer uitbesteden

Wanneer je binnen jouw organisatie gebruik maakt van office 365, is het raadzaam om het beheer hiervan uit te besteden aan Node IT. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid omtrent beheer van Office 365. Wij zorgen dat office 365 optimaal functioneert, en dat medewerkers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren dat de medewerkers binnen jouw organisatie. Zo kan je altijd en overal beschikken over een veilige werkomgeving waarbij vertrouwelijke gegevens altijd veilig zijn.
 

Microsoft 365 is er altijd voor jou, altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!