Microsoft Office 365 Beheer

Een verzameling van kantoorpakketten bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Met een abonnement en beheer bij Node IT kun je altijd veilig en betrouwbaar werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!

Microsoft Office 365

Voor veel bedrijven is office 365 de basis van hun werkplek. Dagelijks wordt er door verschillende bedrijven gebruik gemaakt van de verschillende applicaties van Microsoft office 365. Hierbij kun je onder andere denken aan teams, word, powerpoint, excel en outlook. Dit zorgt er meteen voor dat de verwachtingen van de werking van deze applicaties hoog ligt.

Voor het beheer van office 365 kun je terecht bij Microsoft zelf, maar de support van Microsoft zelf is vaak minimaal. Laat het beheer van office 365 over aan Node IT. Dit omdat wij beschikken over een jarenlange ervaring, onderhoud en kennis van eersteklas ICT-beheer, waaronder dus het beheer van office 365. Met onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van office 365 voor jou bedrijf. Of je nou online of offline werkt, vanaf je computer, tablet of telefoon…

Waarom beheer van Microsoft Office 365 uitbesteden?

Wanneer je dus binnen jouw bedrijf of organisatie gebruik maakt van office 365, is het raadzaam om het beheer hiervan uit te besteden. Node IT neemt graag de verantwoordelijkheid met betrekking tot het optimaal functioneren van office 365 op zich. Dit zodat je altijd over een veilige werkomgeving beschikt waarbij vertrouwelijke gegevens altijd veilig zijn.

Ook zorgen wij ervoor dat de medewerkers binnen jouw bedrijf altijd hun werkzaamheden optimaal uit kunnen voeren, waardoor ze nooit over meer gegevens beschikken dan dat nodig is. Niet alle werknemers binnen jouw bedrijf of organisatie hebben immers dezelfde bevoegdheden.

Microsoft 365 is er altijd voor jou, altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat! Indien je nog vragen hebt, of een vrijblijvende offerte op maat wilt aanvragen, kun je contact met ons opnemen. Bel ons op, stuur een berichtje, of kom gerust eens langs voor een bakje koffie. Dit zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

Wilt je meer weten over wat Node IT voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0624131215 of via info@node-it.nl
MS Office apps

Kies voor Office met Microsoft 365

Met Office 365 zit je altijd goed

Voor thuisgebruik

Voor bedrijven

Voor ondernemingen

Voor onderwijs

Je favoriete productiviteits-apps te gebruiken vanaf elk apparaat

Altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!

Office 365 beheer uitbesteden

Wanneer je binnen jouw organisatie gebruik maakt van office 365, is het raadzaam om het beheer hiervan uit te besteden aan Node IT. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid omtrent beheer van Office 365. Wij zorgen dat office 365 optimaal functioneert, en dat medewerkers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren dat de medewerkers binnen jouw organisatie. Zo kan je altijd en overal beschikken over een veilige werkomgeving waarbij vertrouwelijke gegevens altijd veilig zijn.
 

Microsoft 365 is er altijd voor jou, altijd kunnen werken waar en wanneer je wilt op elk apparaat!