Online Back-up

Al vanaf €9,99/per maand

Node IT biedt bedrijven een reservekopie van gegevens en bestanden van uw organisatie op de Cloud om deze te kunnen herstellen mochten ze beschadigd of verloren raken – zo voorkomt u data verlies, want voorkomen is beter dan genezen.

Voorbeelden hoe u uw data kunt verliezen:

N

Per ongeluk verwijderen of overschrijven

N

Verlies of beschadiging

Diefstal, vandalisme, brand- of waterschade

N

Ransomware

Gijzelsoftware

N

Virusinfectie

N

Nalatigheid & onwetendheid

Online back-up in de cloud
Online back-up in de cloud
"

Waarom is een Online back-up belangrijk?

Een back-up is tegenwoordig van levensbelang en een essentieel maatregel voor uw onderneming. Want als er data van uw bedrijf verloren gaat heeft uw bedrijf geen inhoud. Een goede back-up is daarom heel erg belangrijk en nummer één prioriteit. Een ongeluk zit in een klein hoek, een collega of uzelf overschrijft per ongeluk een belangrijk bestand. Dan is het handig dat uw organisatie voorzien is van een reservekopie op een andere locatie. u wilt namelijk voorkomen dat je al je data kwijt raakt.

Node IT helpt bedrijven en particulieren bij het maken van een back-ups van gegevens en bestanden. Voor een maandelijks tarief is uw organisatie voorzien van maandelijks, wekelijks of dagelijks reservekopie opgeslagen op onze beveiligde servers via een beveiligde SSL-verbinding. Wij zorgen ervoor dat uw pc of laptop optimaal word ingesteld voor het maken van de reserve kopieën. De online back-ups vinden automatisch plaats, waardoor u voorzien bent van een back-up van de meest recente versie. Daarnaast heb je de keuze om jouw bestanden te versleutelen met een persoonlijke wachtwoord voor privacy.

Soorten online Back-ups

Wij kunnen op verschillende manieren een back-up maken. Zo kan er periodiek een snapshot(spiegelbestand) gemaakt worden van uw complete systeem(en). Dit houd in dat wij een reservekopie maken van het complete systeem wat in z’n geheel hersteld kan worden. Hierbij is het helaas niet mogelijk om specifieke bestanden te herstellen om dat een systeem dan volledig word hersteld. Ook hebben wij de mogelijkheid om een selectieve back-up te maken van de belangrijke bestanden naar keuze van uw organisatie. Wij raden aan een hybride back-up te maken. Dit houd in dat er een snapshot en een reservekopie wordt gemaakt van de belangrijke bestanden van uw organisatie.

Kort samengevat

Wij nemen de verantwoordelijkheid van uw online back-ups. De bestanden worden automatisch online opgeslagen. Dit word gedaan met een schema die wij in overleg met u instellen. Zo kunnen wij niet alleen de dagen van de reserve kopieën instellen, Maar ook de tijdstippen en frequenties. Deze worden gemaakt buiten werktijd zodat er geen conflicten ontstaan met werkend personeel. Daarnaast monitoren wij de reserve kopieën en testen wij deze regelmatig.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de Back-up van uw organisatie? Bent u op zoek naar een Back-up oplossing door een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u goed bij Node IT! Wij zorgen dat uw Back-ups voor u werkt en we laten niets aan het toeval over. Zo kunt u focussen op wat er echt toe doet. 

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Online Back-up
€9,99

Bescherming tegen data- & gegevensverlies

Bestellen
N

3 apparaten

N

Periodieke Back-up

Dagelijks, wekelijks of maandelijks
N

Volledige Back-up

Snapshot van al uw bestanden

N

Selectieve Back-up

Reservekopie van belangrijke bestanden
N

Hybride Back-up

Reservekopie van belangrijke bestanden
N

Regelmatig disaster recovery test

Back-up Monitoren
N

Versleutelde Back-up

privacy

N

Overal toegankelijk

N

Technische ondersteuning