Onbeperkt bellen met telefonie van Node IT

Al vanaf €24,99/per maand

Geniet van een digitale telefooncentrale met via de bestaande internetverbinding. Voor een vast tarief voorzien van talloze functies zonder extra kosten. Onbeperkt bellen? Bij ons écht wél!

N

Onbeperkt bellen

N

Talloze functies

Wachtrij, gesprekopnames, openingstijden etc.

N

Overal bereikbaar

N

Mobiele applicatie

N

Digitale voicemail

Onze partners

KPN
T-Mobile

Telefonie van Node IT

Onze telefonie biedt nieuwe mogelijkheden voor de communicatie binnen uw bedrijf. Met de telefonie van Node IT ervaart u de vrijheid van communicatie op maat. Zo bieden wij een betaalbare Voice over IP (VoIP) gebaseerde telefooncentrale, makkelijk te configureren en schaalbaar voor een vaste tarief. Door de schaalbaarheid is een VoIP centrale al eenvoudig in te zetten in organisaties vanaf 3 werkplekken. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing, u voorkomt namelijk dat u vast zit aan traditionele abonnementen bij een telecombedrijf. Daarnaast telefoneer je over een reeds aanwezige netwerkinfrastructuur. Onze telefonie biedt talloze functies. Zo kunt u voor een vaste tarief gebruik maken onze telefonie.

Talloze functies van onze VoIP telefonie

Dankzij ons VoIP-telefonie kunt u bijvoorbeeld klanten begroeten met een welkomstbericht. Zijn alle lijnen tegelijk bezet? Dan komen uw klanten automatisch in de wachtrij te staan. Bellers die in de wacht staan, kunnen desgewenst regelmatig informatie krijgen over hun huidige positie in de wachtrij of een wachtrijmuziek aanhoren. Overdag kunnen oproepen automatisch worden doorgeschakeld naar het secretariaat, terwijl inkomende oproepen ’s nachts automatisch wordt doorgeschakeld naar de storingsdienst. Ook bent u altijd, overal en altijd bereikbaar op de zakelijke nummer van uw organisatie. U kunt namelijk via de mobiele app bellen en gebeld worden, ook als je op vakantie bent.

Telefonie voor bedrijven

Binnen elk bedrijf is effectieve communicatie van cruciaal belang. Communicatie met collega’s, klanten en leveranciers is gebaseerd op telefonische interactie. Met de telefoonoplossingen van Node IT kunt u uw collega’s onbeperkt intern en extern bellen naar vaste en/of mobiele nummers bellen vanaf elke werklocatie met hetzelfde zakelijke nummer, zelfs als u op vakantie bent. Hierdoor zijn uw medewerkers niet afhankelijk van één bepaalde locatie, wat hun beschikbaarheid en die van uw bedrijf ten goede komt.

Voordelen VoIP

  • Bellen via het bestaande internetnetwerk
  • Vervanger van ISDN en PSTN
  • Stabiel, eenvoudig en goedkoop
  • Pas eenvoudig het aantal gebruikers, telefoonnummers en opties aan
  • Flexibel vast bellen met fantastische kwaliteit.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw zakelijke bereikbaarheid? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u niet meer hoeft te ergeren aan slecht werkende telefonie, zodat u en uw bedrijf weer kan focussen op wat er echt toe doet.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

VoIP telefoonnummer

Een VoIP nummer is niet gebonden aan uw locatie en kan overal ter wereld worden gebruikt. Neemt u VoIP af bij Node IT? Dan zorgen wij voor een telefoonnummer. Om via het internet te bellen. heeft u ook een VoIP toestel nodig? Geen probleem, wij regelen het!

Yealink T41S
Yealink T46S
Yealink T48S
Onbeperkt bellen NL
€ 24,98

Ideaal voor telefoontjes binnen Nederland

N

Onbeperkt bellen Nederland

N

Gespreksopname's

N

Opening- en sluitingstijden

N

Mobiele applicatie

N

Digitale voicemail

N

Technische ondersteuning

Bestellen
Onbeperkt bellen EU
€ 27,49

Ideaal voor telefoontjes binnen Europa

N

Onbeperkt bellen Nederland & Europa

N

Gespreksopname's

N

Opening- en sluitingstijden

N

Mobiele applicatie

N

Digitale voicemail

N

Technisch ondersteuning

Bestellen

Kinderlijk eenvoudig

Je stelt routeringen, wachtrijen, voicemail en aanwezigheid in door te slepen en klikken!

 

Gewoon in uw browser

Alle functionaliteiten vanaf je browser benaderen. Geen losse applicaties nodig. Zelfs doorverbinden kan in jouw browser.

 

Gecertificeerd partnernetwerk

Uw cloudtelefonie wordt altijd geïnstalleerd door een getrainde en gecertificeerde ervaren IT specialist.

Altijd compleet

Voor een vast tarief ben je voorzien van talloze functies zonder extra kosten. Up to date, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Bekijk de volledige functionaliteitenlijst.