085 nummer aanvragen

Ideaal voor als zeer vaak belt met uw klanten

N

Geen verborgen kosten

Geen start- en gesprekstarieven

N

Onbeperkt bellen

N

Talloze functies

N

Flexibel

Altijd bereikbaar

N

Binnen 24 uur actief

085 nummer aanvragen?

Heeft u een bedrijf, Moet u bijvoorbeeld veel klanten bellen, of toekomstige klanten benaderen? In dit geval is het natuurlijk erg belangrijk om een ​​goede telefoonverbinding te hebben. Met een goede telefoonverbinding kunt u er zeker van zijn dat u uitstekend kunt bellen. Maar naast een goede telefoonaanbieder begrijpen wij ook dat je een goedkope telefoonaanbieder nodig hebt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​085-nummer aan te vragen. In dit artikel bespreken we de voordelen en vervolgens de voordelen van VoIP. Dit is een perfecte combinatie.

VoIP smartphone applicatie
Yealink T46S
Yealink T41S

Wat zijn de voordelen hiervan?

U wilt ongetwijfeld weten wat de voordelen zijn van het aanvragen van het 085-nummer. Allereerst heeft het 085-nummer niets met locatie te maken. Elke stad heeft meestal een netnummer om het nummer regionaal relevant te maken. Bij het 085-nummer is dat gelukkig niet het geval. Het 085-nummer is universeel en geeft uw bedrijf daarmee een landelijke uitstraling. Ideaal voor bedrijven die klanten in Nederland hebben.

Een ander voordeel is dat het tarief van de klant laag is. Hierdoor is de drempel voor uw klanten om te bellen veel lager. Daar kun je als bedrijf van profiteren omdat je meer mensen met je kunt verbinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge aansluitkosten of andere verborgen kosten. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Daarnaast is het 085-nummer zeer snel te activeren. Meestal kan dit binnen 24 uur. Klanten kunnen je dus heel snel bereiken.

Een ander belangrijk punt is dat 085-nummers eenvoudig te integreren is met VoIP. Zeker als je verschillende vestigingen hebt en bijvoorbeeld snel moet kunnen verhuizen. Dan is het combineren van het 085-nummer met VoIP een ideale keuze.

De voordelen van VoIP en een 085 nummer aanvragen

Hierboven hebben we uitgelegd wat het precies is en zijn we even kort ingegaan op de voordelen. Nu zullen we de voordelen van VoIP nog wat dieper uitlichten, zodat je er een goed en concreet beeld van krijgt. En waarom je het echt moet integreren met een 085-nummer.

Altijd bereikbaar

Een belangrijk voordeel van VoIP is dat het ervoor gaat zorgen dat uw organisatie altijd bereikbaar is. Als je gebruik gaat maken van reguliere telefonie, dan is dat in veel gevallen helaas niet zo. Dan zit je namelijk vast aan één specifieke werkplek, maar in dit tijdperk is dat natuurlijk helemaal anders. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Dus of u nou in de auto zit, thuis bent, op kantoor bent of op een hele andere locatie. u kunt altijd bereikbaar zijn, omdat het in verbinding staat met het internet. Wellicht is er bijvoorbeeld een belangrijke klant die meer wilt weten over de diensten of producten die u aanbiedt. Dan is uw bereikbaarheid zeer handig.

Flexibel

Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit waar u van kunt profiteren. Als u bijvoorbeeld voor een reguliere provider gaat, dan zit u in de meeste gevallen vast aan een contract, helaas is dit meestal een jaarcontract, maar het kan ook nog eens zo zijn dat u langer aan een contract vast zit. In veel gevallen is dit zeer nadelig, want misschien ziet u bijvoorbeeld een betere aanbieding. In dat geval kunnen we dan begrijpen dat u van de oude contract af wilt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met geldproblemen. Dan wil je ook graag van je contract af. Bij VoIP is dit een fluitje van een cent. Bovendien is VoIP zeer gemakkelijk te integreren met een 085-nummer, waardoor je als bedrijf aan het vernieuwen bent. 

Klanten reviews

Wat zeggen onze klanten?

Node IT voert werkzaamheden zorgvuldig en vakbekwaam. In spoedsituaties (natuurlijk vaak bij IT-problemen), wordt snel en effectief een oplossing aangeboden.

Michael R.

Logistiek Dienstverlening

Node IT is very reasonable and reliable. We are very happy with the services, and we plan to work with them for the long run. 

 

George S.

Detailhandelaar

Node it is snel, oplossingsgericht en heeft een respectvolle benadering. Vanuit verschillende bedrijven werk ik samen met Node IT en zijn wij zeer tevreden. We kijken uit naar een lange samenwerking!

Janneke T.

Zorgverlener