Bied een betere klantenservice door een keuzemenu

Gebruik onze keuzemenu om bellers snel en eenvoudig in contact te brengen met de juiste afdelingen en collega’s.

N

Blije klanten en bellers

N

Bespaar tijd en kosten

N

Professionele uitstraling

N

Verhoog conversies

Waarom een VoIP keuzemenu?

Zelfs als een zeer ervaren receptioniste uw oproep beantwoordt, is het niet altijd mogelijk om elke beller direct te beantwoorden. Daarom is het keuzemenu de perfecte oplossing: de beller krijgt direct de juiste informatie en komt in contact met de juiste medewerker.

Als het te druk is om de beller te beantwoorden, zorgen wij ervoor dat het bericht wordt opgenomen en afgeleverd. U ontvangt eventuele voicemailberichten. Doorsturen naar uw mailbox als een audiobestand. Hiermee kunt u uw klanten de beste service bieden en tegelijkertijd de telefoniste of receptioniste ontlasten.

Keuzemenu van Node IT

Hoe werkt een keuzemenu?

Met een keuzemenu kunt u klanten beter van dienst zijn en is wordt werkefficiëntie vele malen verbeterd. Via het keuzemenu krijgt de beller direct de juiste informatie en komt de beller in contact met de juiste afdeling/medewerker.

U kunt zelfs het vervolgkeuzemenu gebruiken om bellers te informeren over specifieke onderwerpen, zoals retourzendingen, beheerproblemen en website-aanbevelingen. Eerlijk gezegd ziet het er erg professioneel uit.

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!