Website onderhoud van Node IT

Nu tijdelijk voor €24,99/per maand

Beschik jij over een WordPress website? Dan is een WordPress onderhoudsabonnement van Node IT zeker iets voor jou. Node IT neemt graag de onderhoud van jou website over. Zo is je website altijd beschikbaar, veilig, snel en up-to-date.

N

Uptime en site health Monitoring

N

Website updates

N

Website Back-ups

N

Website beveiliging

N

Technische ondersteuning

ebsite onderhoud

Met de Website-onderhoud van Node IT wordt de website van w bedrijf regelmatig bijgewerkt en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze functioneel en veilig blijft. Dit kunnen taken zijn zoals het bijwerken van inhoud, het repareren van verbroken koppelingen, het toepassen van software-updates en het controleren op beveiligingsinbreuken. Regelmatig onderhoud is belangrijk om een ​​website goed te laten functioneren en te laten blijven voldoen aan de wensen van de bezoekers en klanten.

Tegenwoordig wordt het onderhouden van een website uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf omdat bedrijven hier echter vaak niet de tijd of kennis voor hebben. Daarom neemt Node IT graag het onderhoud van uw website over. Zo is uw website altijd betrouwbaar, toegankelijk en veilig voor bezoekers en klanten. Ook zorgen we ervoor dat back-ups dagelijks dagelijks worden uitgevoerd. Ontvang maandelijks een rapportage van het aantal bezoekers, beveiliging en succesvolle updates. Wij maken gebruik van onze eigen hosting server, zodat je verzekerd bent van een snelle website.

Onze developers helpen je hier graag bij. Maar zij doen meer dan alleen hosting, onderhoud, beveiliging en optimalisatie. Namelijk ook support, wanneer jij het nodig hebt. Je kunt altijd bellen of mailen, we schakelen snel, we denken met je mee wat het beste werkt, we nemen het werk voor je uit handen. Dit zorgt ervoor dat jou website ten alle tijden goed blijft werk, goed blijft en scoren in zoekmachines zoals Google, ook als deze hun algoritmes aanpassen. 

Wilt je meer weten over wat Node IT voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0624131215 of via info@node-it.nl

Een website werkt hetzelfde als een fiets. De fiets heeft ook onderhoud nodig omdat sommige onderdelen na verloop van tijd kunnen verslechteren of verouden. Dit geldt ook voor jou WordPress website. We bieden maandelijkse updates voor de plug-ins en thema’s op uw WordPress-website. Ook zorgen we ervoor dat updates altijd op de juiste moment wordt uitgevoerd. Wanneer uw website up-to-date is, wordt uw website minder snel gehackt.

Het up-to-date houden van uw website is ook belangrijk voor de zoekresultaten van Google. In dit geval is jou website dan makkelijker, sneller en beter om je website te vinden op Google.

Een back-up is tegenwoordig een essentiële voorzorgsmaatregel voor uw website. Ons WordPress website-onderhoudsabonnement zorgt ervoor dat de inhoud van uw website altijd veilig wordt opgeslagen. Helaas kan er wel eens iets mis gaan met een WordPress website. Als er iets misgaat en je website werkt niet meer, dan is het altijd mogelijk om je website te herstellen.

Online back-ups gebeuren automatisch zodat je een back-up van de laatste versie krijgt. Deze back-ups worden ’s nachts gemaakt – geen omzetverlies. Op deze manier ontstaan ​​er geen conflicten met uw websitebezoekers. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding en back-ups worden twee weken bewaard zodat je binnen enkele minuten weer online bent. Je kan beter voorkomen dan genezen.

Wil je het onderhoud van je WordPress site uitbesteden en kiezen voor een WordPress onderhoudsabonnement van Node IT? Dan kan dat voor € 24,99 per maand.

Elke website heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Dit kunt u echter het beste overlaten aan een professional. Je gaat hier toch niet veel tijd en energie in steken?

Je doet toch zelf geen APK op je auto als je geen automonteur bent? Interesse in of vragen over de WordPress onderhoudsabonnement? Neem contact met ons op. Dit kan per e-mail, telefoon of via de chatfunctie op onze website.

Je website beveiligen, daar kun je niet omheen! Het van essentieel belang dat jouw website uitstekend beveiligd is. Website-beveiliging is op dit moment een hot item aan het worden, omdat de consequenties van een slecht beveiligde website groot kunnen zijn voor alle betrokkenen.

Ook dit behoort tot het WordPress onderhoudsabonnement. Wij monitoren je website continu en weten precies wanneer er iets mis is. Zo voorkom je misbruik van jou website, e-mails en identiteit van jou website.

Kun je het onderhoud aan je WordPress website ook zelf uitvoeren?

Je kunt natuurlijk besparen op een WordPress onderhoudsabonnement en besparen op het onderhoud van je WordPress site. Het is echter de vraag of dit loont. De tijd die je investeert in het onderhouden van je WordPress site staat niet in verhouding tot de kosten die je betaalt voor een onderhoudsabonnement. Daarnaast hebben wij de middelen en de kennis om uw website te onderhoden.

Als je kennis van WordPress onderhoud gemiddeld of minimaal is, ben je straks zo’n 3 uur per maand bezig met het onderhouden van je website. Dit met uitzondering van updates. Je zult zien dat wanneer je voor een WordPress onderhoudsabonnement gaat, je veel goedkoper uit bent dan wanneer jijzelf je WordPress site onderhoudt.

Waarom een WordPress onderhoudsabonnement?

Regelmatig onderhoud van uw website zorgt ervoor dat uw website goed blijft presteren. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je website er representatief en professioneel blijft uitzien. Alleen een goed onderhouden website is gebruiksvriendelijk. Ook met een WordPress onderhoudsabonnement kun je veel problemen voorkomen. Door te kiezen voor een dergelijk abonnement bij Node IT ontstaan ​​er geen beveiligingslekken waardoor uw website beveiligd is tegen hackers.

Wanneer uw website wordt gehackt, kan dit tot aanzienlijke schade leiden. Door te kiezen voor een WordPress onderhoudsabonnement ben je verzekerd van het juiste onderhoud van je WordPress site.

Tips om het onderhoud van je website te beperken ?

Er zijn verschillende manieren waarop u het onderhoud van uw WordPress-site kunt beperken. De belangrijkste tip is om WordPress-thema’s te kiezen die zoveel mogelijk lijken op standaard WordPress-thema’s. Door geen thema met allerlei narigheid te kiezen, voorkom je dat er constant problemen op je website ontstaan.

Als je een thema kiest met allerlei toeters en bellen, ontstaan ​​er sneller problemen dan je eigenlijk zou kunnen voorkomen. Dus houd het simpel. Thema’s met allerlei rompslomp maken de site niet gebruiksvriendelijker of zien er daardoor beter uit. 

 

Mijn website is traag, lost het WordPress onderhoudsabonnement dit op?

Het is natuurlijk fijn om als ondernemer te beschikken over een mooie website. Wanneer een website te traag werkt of slecht bereikbaar is, heb je niet zoveel aan je website. Zo’n slecht functionerende website kan er zelfs voor zorgen dat bezoekers weggejaagd worden.

Ook voor Google is dit belangrijk. Google waardeert websites namelijk onder andere op basis van snelheid. Wij analyseren de functionaliteit en de snelheid van je website en ondernemen actie wanneer dit nodig is.

Wil jij het onderhoud van je WordPress website uit handen geven?

Dan kan dit voor €24,99 per maand.