Zakelijke e-mail pakket

Stuur je e-mails naar buiten met een professioneel e-mailadres

N

Onbeperkt emailaddressen

N

Overal toegankelijk

N

Spamfilter

N

Mobiel geschikt

N

Automatisch beantwoorden

Mail vandaag nog met jou eigen email

Voordat u aan de slag gaat met je eigen e-mailadres voor je bedrijf, is het belangrijk dat u er ook een domeinnaam voor registreert. Kiest u voor de zakelijke e-mail van Node IT, dan kunt u vaak rekenen op verschillende mogelijkheden die het zakelijke e-mailverkeer van uw bedrijf aanzienlijk zullen vergroten.

Privacy en beveiliging

Node IT zet zich in voor de veiligheid en privacy van uw e-mails. We zullen altijd de rechten van individuen en consumenten online ondersteunen. Onze missie is om het internet open en veilig te houden voor iedereen.

Uw bedrijf online

We zijn trots op het aanbieden van kwaliteitsproducten en -diensten tegen prijzen die uw budget niet zullen breken. Als het je geen betere internetervaring geeft, verkopen we het niet.

Technisch ondersteuning

Ons servicedesk heeft de meeste kennis in de IT en staat door onze klanten consequent bekend om hun vriendelijkheid en professionaliteit. Teamleden staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen met elk probleem.

 

Professioneel mailen met uw domein

Begin op de juiste manier door te mailen met uw naam overeenkomt met het merk of naam van uw website.

Geniet van eenvoudig samenwerken

Organiseer al uw berichten en doelen in één e-mailhostingoplossing. Deel en synchroniseer e-mails, taken, afspraken, agenda’s en contacten.

Geavanceerde antispambeveiliging

Organiseer al uw berichten en doelen in één e-mailhostingoplossing. Deel en synchroniseer e-mails, taken, afspraken, agenda’s en contacten.