Hulp op afstand voor het hele jaar

Altijd een professionele helpdesk tot uw beschikking. Heeft u problemen met uw laptop/computer? Onze vakkundige werknemers helpen u graag direct met een oplossing voor uw softwareproblemen op afstand.

N

Technische ondersteuning

Hulp op afstand

N

No cure, no pay!

N

1 jaar lang geldig

N

Te gebruiken door meerdere collega`s

N

Geen voorrijkosten of starttarieven

Hulp op afstand

Niets is vervelender dan softwareproblemen tegenkomen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden, vooral als u thuis werkt. Om u bij een probleem met uw computer goed te kunnen helpen, bieden wij u hulp op afstand. Op het moment dat u hulp nodig heeft maken wij op veilige wijze verbinding met uw computer zodat wij uw computer op afstand kunnen bedienen. Hulp op afstand kan in verschillende situaties het juiste redmiddel zijn om uw werkzaamheden te hervatten.

Op onze website vindt u een knop met de tekst “Hulp op afstand”. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken, dat kan ook via chat. Nadat wij toegang hebben tot uw laptop/computer zullen we ons best doen om het probleem op afstand op te lossen, zodat u snel van het softwareprobleem af kunt komen. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag bij het oplossen van de meest uiteenlopende computerproblemen zodat u weer zorgeloos vooruit kunt.

 

De voordelen van hulp op afstand

  • Alle gegevens op uw computer zijn privé en zullen dat altijd blijven.
  • Wij alleen uw computer over indien wij toestemming hiervoor hebben.
  • Directe contactmogelijkheden met behulp van de button op onze website.
  • Snel de benodigde hulp zonder extra kosten of lange reistijden.
  • Geen frustratie of druk meer, want wij regelen alles voor je. De juiste begeleiding van A tot Z.
  • Node IT bestaat uit technici met ruime ervaring, waardoor Node IT de meeste IT problemen kan oplossen onder het motto: “Don’t think about problems, think about solutions.”
  • Geen voorrijkosten of starttarieven

    Hulp op afstand kan in verschillende situaties van belang zijn. Er is niets zo vervelend wanneer dit niet lukt en daardoor gaat er ook een hoop kostbare tijd verloren. Door te kiezen voor hulp op afstand van Node IT kijken we rechtstreeks met u mee. We beëindigen de hulp pas op het moment dat u tevreden bent.