Professionals in de zakelijke ICT dienstverlening

Zorgeloos vooruit met onze IT oplossingen afgestemd op jou bedrijfsvoering, groeiplannen en budget!

N

Systeem- & netwerkbeheer

N

ICT Beveiliging – Cybersecurity

N

Telefonie

N

Microsoft Office 365

N

Webdesign

N

Back-up oplossingen

N

Support – Hulp op afstand

Uw partner voor het uitbesteden van u ICT beheer/project.

Over ons

Node IT is gevestigd in Den Haag op een korte afstand van Zoetermeer, Rotterdam, Leiden en het Westland. Wij zijn een full service provider van IT diensten en gerelateerde hardware en software binnen het MKB, het onderwijs, overheids- en zorginstellingen. Wij bieden essentiële IT diensten en producten onder één dak. Wij nemen graag al uw IT zorgen uit handen.

Wij bestaan uit ervaren specialisten met aanzienlijke ervaring en actuele kennis op het gebied van IT. We investeren veel in product trainingen en certificeringen om onze klanten het allerbeste te kunnen bieden. Door onze innovatieve aanpak zijn wij problemen voor en kunnen daardoor de meeste problemen oplossen. Wij zijn niet proactief, maar preventief. Om de kwaliteit van onze producten en diensten te waarborgen, werken wij alleen met betrouwbare en kwalitatieve partners. Zo kunnen we samen zorgeloos vooruit.

Onze werkzaamheden variëren van systeem- en netwerkbeheer tot aan de verzorging en implementatie van het totale proces waaronder vervanging, installatie, onderhoud, monitoring, beheer en advies. Node IT helpt jou organisatie graag het maximale te halen uit jou IT voor een zo’n hoog mogelijke rendabiliteit en rendement uit jouw ICT. Afgestemd op jou bedrijfsvoering, groeiplannen en budget!

No-nonsense, persoonlijk, transparant & professioneel

Meer weten over wat Node IT voor u kunt betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!

N

Een aanspreekpunt

N

Volledige IT ontzorging

N

Ervaren IT specialisten

N

Complete zekerheid, vaste kosten

N

No Cure, No Pay!

Geen oplossing? Geen betaling!
Indien de door Node IT geleverde dienst(en) niet voor u de oplossing is, hoeft u niets te betalen.

Klanten beoordelingen

Wat zeggen onze klanten?

We werken al enkele jaren met veel plezier samen met Node IT, ik blijf me verbazen over de enorme pro-actieve service met een enorme wil om altijd de beste oplossing voor je te vinden. Op elk vlak een aanrader!

Louis T.

CEO

Node IT is very reasonable and reliable. We are very happy with the services. And we are looking forward working with them for the long run.

Mark S.

Detailhandelaar

Ik ben bij verschillende bedrijven geweest, maar geen 1 sprong eruit zoals Node IT het voor mij heeft gemaakt. Binnenkort hoop ik mijn website te lanceren, en ik hoef niet 2 keer na te denken bij welk bedrijf ik moet aankloppen. Al met al ben ik zeer tevreden!

Janneke T.

Zorgverlener